Този Интернет сайт използва Comodo SSL сертификат за сигурност, с който се гарантира напълно безопасността на всички онлайн дарения и плащания.

View your shopping cart.

Стандарти за добро управление на гражданска организация

ДОБРОволно за кауза!

Дарения

 

 

Да бъдеш активен може да бъде твоята мисия!

Даването е като получаването, само че още по-хубаво, стига да имаш добри съмишленици.

Независимо дали вярваш или не, че "всеки може да промени света", така или иначе промяната се случва, докато просто добротворстваш. Стига да осъзнаеш, че можеш да го правиш. А ти можеш! Можеш да помагаш и подкрепяш, допринасяйки смисъл и за самия себе си.  С нас би могъл да намериш своя начин да осъществиш желанието си да помагаш на хората... Може би, ще откриеш добра идея, в която да инвестираш и добри партньори, с които да я реализираш.

Всеки е способен на удивителни неща, независимо дали дарява лист или цял скицник, лев или 100 лв., час или цял ден, една идея или цял проект, вдъхновение, участие в благотворително събитие...

Да подкрепиш дейността на "Самаряни" може да бъде точно твоето нещо, твоята кауза! Ние работим за децата и семействата в риск. Помогни ни да го правим възможно най-добре. Как? Предлагаме ти безброй начини да добротворстваш с нас. Разгледай и подкрепи!

Каузи

Дари там, където има най-голяма нужда сега

Засаждай нищо друго освен любов!

Да подкрепиш дейността на "Самаряни" може да бъде твоята кауза! За да помагаме още по-добре на децата и техните семейства, ние се нуждаем от подкрепата ти. Сега можеш да дариш, без да посочваш конкретна кауза, за да помогнеш там, където има най-голяма нужда.

Кръводаряване в подкрепа на деца с редки болести

Кръводаряване в подкрепа на деца с редки болести

Има деца, които всеки месец се нуждаят от кръв, за да живеят. А кръвта няма заместител… 

Ние от "Самаряни" осъзнаваме нуждата за увеличаване броя на доброволните кръводарители. Затова насърчаваме редовния доброволен и безвъзмезден акт на кръводаряване.

Жени и деца жертви на насилие

Жени и деца жертви на насилие

Проблемната ситуация по отношение на домашното насилие и трафика на хора е изключително изострена. През 2011 г. се наблюдава рязко повишаване на броя на случаите на насилие над жени и деца...

Дарителска подкрепа за майка с две деца

Дари!

Приятели, добротворци, дарители, доброволци...

Отново Ви каним заедно да реализираме значима дарителска инициатива в подкрепа на жена и нейните две деца, които напускат Кризисен център "Самарянска къща" и се отправят напред в свободен от насилие живот!

Дари за "ЗАЩИТА на жени, пострадали от насилие"!

дари

Дари за юридическа подкрепа на жени, жертва на насилие!
Дари средства за оказване на юридическа подкрепа на онези, които няма към кого да се обърнат, след като са срещнали насилието по пътя на живота си и са го търпели дълги години от безсилие и усещане за безпомощност.

Дарители

ПЛАМЕН МАТИНСКИ ПОДКРЕПИ "САМАРЯНСКА КЪЩА"

Пламен Матински подкрепи "Самарянска къща"

Пламен Матински, земеделски производител в района на Бяла Слатина, подкрепи кризисен център "Самарянска къща" за жени и деца, пострадали от насилие, с финансовата помощ от 500 лв.

Люба Маринова-Петкова в подкрепа на децата

Люба Маринова-Петкова

Люба Маринова-Петкова е винаги е там, където има нужда. Като собственик на книжарници "Мистрал" в град Стара Загора, Люба е един от най-редовните ни дарители, които подкрепят различни направления от нашата дейност.

Ангели-хранители помагат на децата

Kids Care в действие

Често ангелите-хранители на българските деца живеят далеч от родината си...

Такъв е примерът с Деси Ламбина и нейните приятели от Kids Care - българи, живеещи в Обединеното кралство, непримиримо борещи се за по-добър живот на изоставените деца тук...

Дари

Банкова сметка

Бихте желали да дарите финансови средства в подкрепа на някоя от нашите каузи..

Доброволен труд

Доброволчеството за нас в "Самаряни" е от изключителна важност, поради огромния социален принос, който дареният труд носи.

В натура

сърцеAко притежаваш ненужни, но все още използваеми и приветливи вещи – дрехи, мебели, детски пособия и игри, книги, техника и много други – сподели ги с другите, които имат потребност от тях! 

сърцеАко си собственик или ръководиш успешен бизнес и желаеш да подпомогнеш някоя от социалните услуги, които управляваме, би могъл да правиш еднократни или регулярни дарения в натура. Така заедно ще допринесем за    подобряване на живота и здравето на уязвими хора от нашето общество.

Посети нашия офис

Имаш конкретни идеи и предложения как можеш да подкрепиш някоя от каузите ни? Заповядай в нашия офис, който се намира в град Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" №57 (вход от ул. "Братя Жекови") и ни ги сподели.

Вратите на самарянския офис са винаги отворени за усмихнати и позитивни хора с плам и ентусиазъм за добротворстване. Очакваме твоите свежи идеи и добри предложения. 

Купи мед, подкрепи дете!

С покупка, на който и да е от продуктите с търговска марка "Мед за всяка лъжица", ти подкрепяш дете в риск. 

Сподели с приятел

Свободното споделяне на мисли и идеи помага много за тяхното развитие и подобряване. Споделяйки своите идеи, днес е много по-лесно да намериш съмишленици. Заедно те се допълват и всичко се случва!

"Самаряни" улесняват споделянето на доброта!

Изпрати пощенски запис

За да дарите чрез пощенски запис е необходимо да посетите някой от клоновете на "Български пощи" и да попълните стандартна бланка "Пощенски запис".

Заяви директен дебит

Можете да станете редовен дарител на "Самаряни", като дарявате малки суми месечно. Вашите 5, 10, 20 или повече лева... могат да направят възможни големи промени за по-добър живот на децата и семействата в риск. Благодарение на банковата услуга директен дебит, Вие можете да дарявате за нашите каузи лесно, без да се налага да отделяте време и допълнителни ресурси. Всичко, което трябва да направите е да посетите клон на Вашата банка, в която имате сметка и да заявите желанието си да изпозлвате услугата директен дебит.

Социален маркетинг

Обяви

Помощ за училище

Помощ за училище

Търсим доброволец, който да помага два или три пъти седмично в рамките на час и половина на дете в 3-ти клас, настанено в Кризисен център", за подготовка на домашните му и наваксване на пропуските! Всеки, който има желание да предава знания, дори без да е професионалист, е подходящ за тази важна позиция!

Търси се подкрепа за подготовка за зрелостни изпити

Държавен зрелостен изпит по български език и литература

Търсят се доброволци, които да подкрепят момиче и момче в подготовката им за явяване на държавни зрелостни изпити по география, български език и литература. Младежите, израстнали без родителска грижа, имат нужда от хора с опит, които да провеждат с тях занимания и да им предоставят материали и напътствия за самостоятелна работа вкъщи. 

Подкрепете с костюми терапевтичната работа с деца жертви на насилие!

Подкрепете с костюми терапевтичната работа с деца жертви на насилие!

В колко роли влезе вашето дете за своите 10-12 години? Пират, фея, индианец, заек, принцеса, пеперуда, футболист, цвете или супермен?

Търси се добре запазен диван за игрална зала в Кризисен център

Търси се диван за игрална зала в Кризисен център

Разполагате със стар, но много добре запазен ъглов диван и все още не сте му намерили достойно приложение? Ние обаче можем да ви помогнем с тази нелека задача. Дайте му нов живот, като ни го дарите!

Чифт гуменки за момче

гуменки

Приятели, отново имаме нужда и бързаме да я споделим с Вас!

Търсим чифт гуменки №42 за момче, което подкрепяме по пътя му към самостоятелния му живот.

Ще се радваме да бъдем свидетели на щастието, което изпълва сърцето на дарителя и на надарения. Стотици пъти сме ставали свидетели на радостта, която изпълва сърцата на даващия и получаващия. 

Можете да се свържете с нас на тел.: 042/621 083 или да ни пишете в социланите мрежи.

Благодарим Ви отново!