Този Интернет сайт използва Comodo SSL сертификат за сигурност, с който се гарантира напълно безопасността на всички онлайн дарения и плащания.

View your shopping cart.

Стандарти за добро управление на гражданска организация

ДОБРОволно за кауза!

Да подкрепим още една жена, напускаща Кризисния център!

Дари!
За да подкрепим още една жена, която напуска Кризисния център "Самарянска къща" и тръгва по пътя на живота си, заедно с трите си деца, отново се обръщаме с молба за дарителство!
Младата жена, която преди четири месеца е взела решение да спре да търпи насилието, настанило се в живота й от дълги години, получи специализирана подкрепа по време на своя престой в Кризисен център Самарянска къща" и вече има визия за себе си и децата относно бъдещето, което желае да изгради. Тя намери къща, където да живеят заедно. За да се превърне обаче в дом, пространството има нужда от мебелиране и малки подобрения.
Затова търсим: две легла, четири стола, два броя балатум (мокет) с размери 3,50 х 4,00 м и микровълнова печка.
Всеки дарител очакваме в самарянския офис на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови") или на тел.: 042/621083.
"Любовта и добротата никога не са напразни, защото те благославят този, който ги получава и онзи, който ги дава." Барбара де Анджелис, американска психоложка
Да добротворстваме отново ЗАЕДНО!