Този Интернет сайт използва Comodo SSL сертификат за сигурност, с който се гарантира напълно безопасността на всички онлайн дарения и плащания.

View your shopping cart.

Стандарти за добро управление на гражданска организация

ДОБРОволно за кауза!

Кръводаряване в подкрепа на деца с редки болести

Кръводаряване в подкрепа на деца с редки болести

Има деца, които всеки месец се нуждаят от кръв, за да живеят. А кръвта няма заместител… 

Ние от "Самаряни" осъзнаваме нуждата за увеличаване броя на доброволните кръводарители. Затова насърчаваме редовния доброволен и безвъзмезден акт на кръводаряване.

Организираме периодично кръводарителски акции, на които каним наши служители, приятели, партньори и съмишленици. Мотивираме и други неправителствени и бизнес организации, както и институции, да организират собствени кръводарителски акции, като им помагаме с логистиката и съдействаме за популяризацията им.

Нашите служители насърчаваме като осигуряваме три (вместо два) дни платен годишен отпуск, след всяко тяхно успешно кръводаряване.

Станете и вие редовен кръводарител в акциите "Да бъдеш герой е в твоята кръв!" или ни подкрепете с дарение, за да продължаваме успешно да популяризираме доброволното кръводаряване.

Средствата, които дарите, ще ни помогнат да организираме акция, като създадем благоприятна атмосфера, освежаващи напитки и подкрепителни сладкиши за всеки един от кръводарителите. Също така ще позволят създаването и разпространението на материали, популяризиращи нуждата от доброволно и безвъзмездно дарена кръв.

За да разберете на кого помагате, прочетете едно писмо, специално адресирано към вас.

Ако кръводаряването е твоята кауза, БЪДИ ДОБРОТВОРЕЦ! ДАРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!