Този Интернет сайт използва Comodo SSL сертификат за сигурност, с който се гарантира напълно безопасността на всички онлайн дарения и плащания.

View your shopping cart.

Стандарти за добро управление на гражданска организация

ДОБРОволно за кауза!

Mобилен телефон, който ще промени света на едно момче

mobilen telefon

През м. Декември едно момче дойде в Наблюдавано жилище - Стара Загора... Не просто дойде, за да ползва поредната социална услуга, дойде, за да се изправи пред предизвикателството и да застане лице в лице с живота..., но този път не сам, а подкрепен от екипа на Сдружение "Самаряни". В продължение на 8 години социалните работници и психолози от Наблюдавано жилище-Стара Загора са придружили 38 млади хора да се подготвят, да изградят умения, да опитат и да продължат смело, самостоятелно напред... Затова и в срещата си с това момче специалистите вярват, че той ще се справи добре.

Защо ви разказваме тези неща? Желаем да ви направим съпричастни към едно търсене на това младо момче, в което се впускаме заедно с него - да намерим дарител на мобилен телефон, който ще му послужи за по-добра комуникация с приятели, за по-добра възможност в търсене на работа, за по-добра социална адаптация и др. Търсим работещ мобилен телефон, такъв какъвто бихте подарили на някой, който желаете да зарадвате! 

Ако вие сте нашия дарител, очакваме да се свържите с нас на тел: 042/621083.

Всеки от нас знае колко емоции носи един подарък, нека започнем Новата година с този!