Новини от Ноември 2016

Професионална среща-дискусия в гр. Чирпан

професионална дискусия

В рамките на кампанията на Сдружение "Самаряни" - “16 дни на активизъм срещу домашното насилие - “Бъди глас, не ехо!'' се проведе и първата от поредицата професионални срещи-дискусии „В подкрепа на хора, пострадали от насилие или трафик“, на 29.11.2016 г., в гр. Чирпан. По време на срещата, състояла се в Центъра за обществен подкрепа - гр.

„Бъди глас, не ехо!“-16 дни на активизъм срещу домашното насилие

16 дни

Под мотото „Бъди глас, не ехо!“ Сдружение „Самаряни“ стартира днес 16 дни на активизъм срещу домашното насилие в Област Стара Загора.

Дари за "ЗАЩИТА на жени, пострадали от насилие"!

дари

Дари за юридическа подкрепа на жени, жертва на насилие!
Дари средства за оказване на юридическа подкрепа на онези, които няма към кого да се обърнат, след като са срещнали насилието по пътя на живота си и са го търпели дълги години от безсилие и усещане за безпомощност.

Започна гласуването за Отличието на общността "Добрият Самарянин" 2016 г.

онлайн гласуване

Днес, 16.11. (сряда), стартира онлайн гласуването  за наградата „Отличието на общността“. До 05.12.2016 г. на www.samaritans.bg/dnes, всеки може да прочете и гласува за своята докосваща история за добротворство, като избере сред деветте номинации за 2016 г.

Родителите и учителите от ЧОУ „Елин Пелин“ гр. Стара Загора, осигуряват подкрепа на деца, преживели насилие

ЧОУ Елин Пелин

Добротворците: Учителският колектив на Частно основно училище “Елин Пелин” гр. Стара Загора и родителите на децата, учещи в него.