Новини от Март 2017

Аз съм принц

Приказка

"Имало едно време една кола, която беше счупена и аз я взех да я поправя. Направих си път, по който да карам колата. Построих си къща, прибрах колата до къщата. Посадих си цветя в градината. Имаше сини облаци на небето и до тях слънце се показва. Тревата в градината поникна. Запалих си печката, защото ми беше студено. Аз съм принц. Казвам на работниците да работят."

Претендентка за "Мисис Бургас 2017 г." подкрепя самарянска кауза

Надя Недялкова
„Детството не бива да боли“ е каузата на Сдружение „Самаряни“, която намери посланик в лицето на претендентката за титлата „Мисис Бургас 2017 г.“ – Надя Недялкова. Уверена, амбициозна и успешна, младата дама заявява своята съпричастност с усилията на специалистите от "Самаряни" за правото на всяко дете да изживее детство си без насилие. 
 
Г-жа Недялкова е служител в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света и за 13 години тя изгражда успешна кариера, заема висок пост и е шесткратен носител на приза „Най-успешен мениджър на годината“.

Световен ден на социалния работник

международен ден

На 21 март отбелязваме Световния ден на социалния работник!

Координационен механизъм за помощ и подкрепа на пострадали от домашно насилие

Кризисен център "Самарянска къща'

Г-жа Иванка Иванова-Попова, председател на УС на Сдружение "Самаряни" и г-жа Илина Терзиева, координатор на Кризисен център "Самарянска къща" взеха участие в семинар на тема "Координационен механизъм за помощ и подкрепа на пострадали от домашно насилие", организиран от Фондация „Асоциация Анимус”, провел се на 17.03.2017 г., в гр. Стара Загора, в Комплекса за социални услуги за деца и семейства.

Обява за социален сътрудник в Кризисен център

кризисен център

Обявление за свободно работно място №011/06.03.2017 г.