Новини от Юли 2017

Социален сътрудник в Кризисен център

социален сътрудник

Обявление за свободно работно място №014/26.07.2017 г.

Виктор Драголов, който подкрепя деца със зрителни нарушения

брайлова машина

Добротворецът: Виктор Драголов, общински съветник, гр. Стара Загора

Добротворството: Виктор Драголов дарява брайлова машина на Ресурсен център - Стара Загора, като не спира до там.

Всичко започва, когато Виктор става посредник на доброто между приятели и нуждата от брайлови машини в старозагорско училище, в което учат незрящи деца. С негова помощ една брайлова машина намира своя дом в Ресурсния център в Стара Загора и към днешна дата помага на децата със специални потребности да се учат на писмо и четмо.

Дарение в подкрепа на младежи, жени и деца в "Самаряни"

Дарение

За втора поредна година Фикосота ООД, гр. Шумен дари перилни, хигиенни и почистващи препарати на много неправителствени организации и институции, работещи с уязвими групи от хора в България.

Сдружение "Самаряни" получи с огромна благодарност своето дарение в размер на 438,53 лв, което включва: веро, прах за пране, препарати за почистване, натурални продукти и др. Тези дарени продукти ще покрепят младите хора, настанени в Наблюдавано жилище - Стара Загора и жените и децата - в Кризисен център "Самарянска къща".

Жест на една жена, справила се с насилието

Дарена козметика

Куриерът донесе тази пратка. Малък кашон, адресиран до жените в Кризисен център "Самарянска къща". Внимателно разопаковаме грижливо опакованата пратка, а от вътре започват да се показват скъпи козметични продукти, подредени с много внимание и подбрани с изключителен вкус... Козметика за коса, тяло, и др. красиви неща, очаквщи да достигнат до жените, настанение в Кризисния център. Не откриваме бележка или нещо, което да ни подскаже кой е изпратил това дарение, но усещаме любовта, грижата и вниманието, което пристига с него.