Дарение в подкрепа на младежи, жени и деца в "Самаряни"

Дарение

За втора поредна година Фикосота ООД, гр. Шумен дари перилни, хигиенни и почистващи препарати на много неправителствени организации и институции, работещи с уязвими групи от хора в България.

Сдружение "Самаряни" получи с огромна благодарност своето дарение в размер на 438,53 лв, което включва: веро, прах за пране, препарати за почистване, натурални продукти и др. Тези дарени продукти ще покрепят младите хора, настанени в Наблюдавано жилище - Стара Загора и жените и децата - в Кризисен център "Самарянска къща".

Партньори като "Фикосота" ООД за нас в Сдружение "Самаряня" са дарители, които ни помагат да работим още по-ефективно и подобряват благосъстоянието на подкрепяните от нас хора.

Търсим такива партньорства с представители от всички сфери на икономиката, с които зааедно да направим света едно по-добро място...!

В случай, че Вие или Ваши бизнес-приятели търсите възможности за дарителство и доброволчество, можете да посетите нашата страничка "ДАРИ", където ще прочетете за каузите ни, търсещи своите благодетели. Можете да ни посетите и лично в офиса на Сдружение "Самаряни": гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" №57 (вход от ул. "Братя Жекови") или да се свържете с нас на: 042/621 083.