Нова антистрес група за жени

Антистрес курс специално за жени
Не е достатъчно само да можем да определим източника на стреса в живота си. Необходимо е да намерим начин да се справяме с него. Състоянието на повишено безпокойство, тревога и страх от неизвестното може да бъде преодоляно.

От Сдружение "Самаряни" Ви предлагаме да се включите в новата ни обучителна програма за личностно израстване, развитие и решаване на проблеми. Специално разработеният антистрес курс за жени ще ви помогне да намалите стреса и тревожността, породени от напрежение или насилие в лични взаимоотношения.Курсът предлага интерактивни методи, които ще ви стимулират да бъдете активни, да давате и да получавате подкрепа, да съумявате да творите варианти за решаване на проблеми от личен, социален и комуникативен характер. 

Групата стартира на 31 март, 2014 г. и е отворена за дами от различни възрасти. Общата продължителност на обучителната програма е 4 месеца, като сесиите ще се провеждат два пъти месечно (през понеделник), от 17.30 до 19.30 ч., в една от залите на Комплекс за социални услуги за деца и семейства – град Стара Загора, намиращ се на ул. „Христо Ботев“ № 205. За да предизвикаме още повече Вашия интерес прилагаме и темите на предстоящите срещи.

ДЕСЕТ ТЕМИ ЗА ЖЕНСКАТА ДУША:

1. Чантата на моя живот;
2. Обувките на мама и... моите;
3. Раклата с дървен капак крие истории и песни;
4. Приказки за малки и големи;
5. Звездите в косите ми;
6. Цветовете на дъгата;
7. Поляните на моя роден край
8. Снимки от преди и сега;
9. Широко затворени очи или изкуството да казвам „не!“;
10. Светлината и силата в мен.

Задачата ще бъде в условията на отворена група всеки да научи нещо важно за себе си и другите, което да му върши работа в ежедневието.

Позитивизмът и доброта настроение са задължителни.

Посещението на антистрес групата няма такса за участие. Могат да се включат до 21 жени. 
 
Бихме искали да уточним, че обучителната програма е препоръчителна за хора, които имат потребност да се справят със стрес, породен от напрежение или насилие в лични взаимоотношения. 

Ще помолим тези от Вас, които проявяват интерес към курса да заявят интереса си, като ни оставят своите имена и тел. за връзка на ел. поща: [email protected] 

За повече информация ни потърсете на тел.: 
0878 394 250
Илина Терзиева
Сдружение "Самаряни"