Самарянска "Памперс Банка" с нова инициатива за дарения

Памперс банка

Скъпи приятели, майки, татковци, баби, дядовци,
скъпи старозагорци, 
Преди три години бе открита Самарянската “Памперс банка” - банка за пелени, памперси, детски шишета, биберони, бебешки адаптирани млека и изобщо аксесоари, необходими за първите стъпки в живота на едно бебе. Тогава набрахме доста от търсените от нас неща. Използвахме ги по предназначение, но ето че банката отново има нужда от попълнения!
Ако желаете да се включите в тази инициатава, ако желаете да "инвестирате" в Самарянската “Памперс банка”, като по този начин подкрепите бъдещето на бебетата и децата, можете да дарите:
- памперси (новите пелени за еднократна употреба могат да бъдат от всякакъв вид, размер и марка) - отворените пакети с памперси са приемливи, но надпишете какъв е размерът им, ако те не са дарени в оригиналната им опаковка;
- бебешки шишета;
- бебешка козметика;
- мокри кърпи;
- адаптирани млека;
- помпи за кърма;
- аксесоари за бебето и детето;
- ваучер за храна.

Можете да организирате или "разкриете" офис на Самарянска “Памперс банка” на вашето работно място, кафе, офис или любимо място.

Централният офис на Самарянска “Памперс банка” е отворен всеки ден от 8:00 до 17:00 часа с адрес: гр. Стара Загора, бул. “Патриарх Евтимий” № 57 (вход от ул. "Братя Жекови"), тел. 042/621083

Очакваме Ви и нека заедно да подобрим живота на бебетата и децата, нуждаещи се от подкрепа!

* * * 
Как се зароди Самарянска “Памперс банка”?

Опитайте се да си представете, че ви се налага да избирате между памперсите и храненето на детето си... Опитайте се да си представете, че не можете да изпратите детето си на ясла и да отидете на работа, защото ви липсват пелени... Представете си, че на детето ви се налага да прекарва времето от сутрин до здрач в един и същ памперс, защото не разполагате с необходимите средства, за да закупите нужните от шест до десет памперси на ден...
Това, което само се опитахте да си представите, всъщност е реалност за някои майки в България, които поради тежка житейска ситуация остават без подкрепа в живота си или изпадат в риск да изоставят своите бебета... Добрата новина е, че някои от тези майки и бебета намират подкрепа при нас, в Сдружение “Самаряни”. За да бъде по-дългосрочна и ефективна нашата подкрепа, преди три години ние стартирахме нашата банка за памперси, млека, бебешки аксесоари и всичко за бебето и детето!
За да „инвестирате“ в тази банка или за да се информирате за услугите, чрез които подкрепяме майките, бебетата и децата, посетете ни в нашия Централен офис на бул. “Патриарх Евтимий” № 57 (вход от ул. "Братя Жекови"), тел. 042/621083.