Базар в подкрепа на кауза!


Есенно-зимна разпродажба в подкрепа на кауза

За втора поредна година Сдружение "Самаряни" и "Находки от разходки" обедениха усилия в поредната благотворителна инициатива - базар за second hand находки в подкрепа на кауза. В периода от 12, Август до 05. Октомври бяха организирани две разпродажби на дрехи, обувки и аксесоари втора употреба от лятнна и есенно-зимна колекция. Дрехите бяха изложени в Централния офис на Сдружение “Самаряни”, а ценителите имаха възможност да ги видят и да се запознаят с тях и онлайн. Всеки гост и дарител, който посети лично базара, беше посрещнат с вкусни шоколадови кексчета и домашен сок.


Базарът с КАУЗА беше организиран в подкрепа на Кризисен център "Самарянска

Лятна разпродажба в подкрепа на кауза

къща", една от дейностите на Сдружение "Самаряни" в подкрепа на жени и деца, пострадали от насилие, а сумата която беше набрана след приключането му, беше близо 400 лв. Част от дрехите, които останаха, след приключване на инициативата, бяха дарени на хора, нуждаещи се от такъв вид подкрепа.

Всички организтори от Сдружение "Самаряни" и "Находки от разходки" изказваме своята благодарност към хората, които се включиха в базара и подкрепиха чрез своята добротворителност един по-добър живот - живот без насилие!

11 преглеждания0 коментари

© 2017 Сдружение "Самаряни"

гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57

тел.: 042621083

  • Последвайте Самаряни във фейсбук
  • Последвайте Самаряни в Google+
  • Последвайте Самаряни в Instagram

Денонощна консултативна телефонна линия, за жени и деца, преживели насилие

тел.: 042641111