top of page

Дарителска вечер с аромат на приятелство и кауза...


В кафе "Виали", 40 жени се потопиха в неповторимата атмосфера на дарителското събитие "С аромат на приятелство и кауза".

Всички заедно дариха за самарянската кауза "ЗАСТАНИ ДО НАС И ДАРИ!... ЛЮБОВТА НЕ БИВА ДА БОЛИ!", сумата в размер на 840,00 лв.!

Самарянското събитие свърза всички гости с аромата на виното, чистите етерични масла и подкрепа на кауза!

В уютната атмосфера на кафе “Виали”, на чаша бутиково вино и релаксиращата сила на Ароматъч масажната техника за ръце с етеричните масла на doTerra, всички присъстващи бяха информирани за дейността на Сдружение "Самаряни" в подкрепа на пострадалите от домашно насилие, от Ваня Иванова-Попова, Председател на УС на Сдружение "Самаряни".


Заразени от ентусиазма на организаторите към каузата се присъединиха Ваня Желева с дарение на истински натурален, студено пресован сок от череши, без консерванти и добавена захар, от личните градини на семейството, в с. Сладък кладенец. Незабравка Асенова и Диди Тодорова представиха етеричните масла на doTerra и техниката Ароматъч и подариха на една от дамите етерично масло. Д-р Соня Вътева предостави ваучер за почистване на зъбен камък в стоматологичния си кабинет.Каузата "ЗАСТАНИ ДО НАС И ДАРИ!... ЛЮБОВТА НЕ БИВА ДА БОЛИ!", може да бъде открита на Платформата.БГ, където всеки може да дари: https://platformata.bg/…/2317:926…/details/campaign.html

или

да бъде подкрепена финансово на следната дарителска сметка:

Банка: УниКредит Булбанк АД - клон Стара Загора

Получател: Сдружение “Самаряни”

Сметка в BGN (IBAN): BG83UNCR70001520533134

BIC (SWIFT): UNCRBGSF

Основание на дарението: Застани до нас…ДАРИ! Любовта не бива да боли!


Благодарение на Фондация BCause: в помощ на благотворителността самарянската кауза участва в Дарителската кампания "8 кампании за 8 март“, която е иницирана в подкрепа на 8 организации, които помагат на жени и деца, преживели домашно насилие.


8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page