top of page

Дарителска инициатива за жена и нов живот без насилие!


Малко преди зимата, на една жена й предстои да напусне Кризисния център и да продължи своя живот напред и без насилие. Новото й жилище, в което ще заживее е празно и има нужда от ремонт.  Като хора, които придружаваме жените в периода на кризата, вкоято са попаднали, чрез професионална помощ, знаем, че подкрепата в този момент е от жизнена важност. Затова за пореден път ние, екипът на Сдружение "Самаряни", отправяме призив за дарителство към старозагорци с молба за набиране на материални дарения под формата на вещи, уреди и мебели.   Търсим следните мебели и оборудване: кухненска маса, диван, печка за отопление (климатик), легло тип "Приста" (персон и половина) с матрак, секция, скрин, шкафче, килими, пътеки, микровълнова печка, тигани, лъжичи, вилици, кутнизи, пердета, осветителни тела, абажури, завивки и спално бельо.  Даренията ще приемаме в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови"). Можете да се свържете с нас и на тел.: 042/621083.  Разчитаме на Вас - хората от нашата общност, с които отново да сътворим поредното чудо, и да покажем, че  сред нас битува благотворителността и добротворството!
Дарителство в подкрепа на жена

Малко преди зимата, на една жена й предстои да напусне Кризисния център и да продължи своя живот напред и без насилие. Новото й жилище, в което ще се настани е празно и има нужда от ремонт. Като хора, които придружаваме жените в периода на кризата, в която са попаднали чрез професионална помощ, ние знаем, че подкрепата в този момент за всяка жена е от жизнена важност. Затова за пореден път ние, екипът на Сдружение "Самаряни", отправяме призив за дарителство към старозагорци с молба за набиране на материални дарения под формата на вещи, уреди и мебели. Каним и доброволци, които могат да се включат със своите майсторски способности в областта на ел. и ВиК дейности!


Търсим следните мебели и оборудване: кухненска маса, диван, печка за отопление (климатик), легло тип "Приста" (персон и половина) с матрак, секция, скрин, шкафче, килими, пътеки, микровълнова печка, тигани, лъжици, вилици, курнизи, пердета, осветителни тела, абажури, завивки и спално бельо.


Даренията ще приемаме в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови"). Можете да се свържете с нас и на тел.: 042/621083.

Разчитаме на Вас - хората от нашата общност, с които отново и заедно в навечерието на Рождество Христово да сътворим поредното чудо, и да покажем, че сред нас битува благотворителността и добротворството!

600 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

תגובות


bottom of page