top of page

Дарителска подкрепа за момче


Радостно е когато виждаме успеха в живота на младите хора, с които сме се срещнали, благодарение на предоставяната от Сдружение "Самаряни" социална услуга,- "Наблюдавано жилище". Той е един от 48-те млади хора, с които сме били рамо до рамо през последните 10 години. Той е един от най-успелите младежи, продължил самостоятелно и уверено живота си напред. Днес той прави поредната важна крачка - избор на собствено жилище. Сподели с нас, че има нужда от малко подкрепа, а ние отправяме покана за дарителство, за да заживее той с усмивка в новия си дом... Обръщаме се към Вас за подкрепа и дарителство! Търсим легло с матрак 90 х 200 см и мивка за баня 50 см. Всеки дарител може да се свърже с нас на тел.:0878394224 или да донесе своето дарение в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57, вход от ул. "Братя Жекови". Приемат се и финансови дарения за закупуване на търсените мебели. Дарителска банкова сметка:  Сдружение "Самаряни"  УниКредит Булбанк АД, гр. Стара Загора BG83UNCR70001520533134 UNCRBGSF  Основание за превода: момчето Няма малка или голяма подкрепа - всеки принос е безценен, защото когато се обединят много хора, промяната е възможна. Да го направим за пореден път ЗАЕДНО!
Дарителска подкрепа за момче от "Наблюдавано жилище"

Радостно е когато виждаме успеха в живота на младите хора, с които сме се срещнали, благодарение на предоставяната от Сдружение "Самаряни" социална услуга,- "Наблюдавано жилище". Той е един от 48-те млади хора, с които сме били рамо до рамо през последните 10 години. Той е един от най-успелите младежи, продължил самостоятелно и уверено живота си напред. Участвал е многократно в различни инициативи и ни е помагал като доброволец и приятел. Днес той прави поредната важна крачка - избор на собствено жилище. Сподели с нас, че има нужда от малко подкрепа, а ние отправяме покана за дарителство, за да заживее той с усмивка в новия си дом...

Обръщаме се към Вас за подкрепа и дарителство! Търсим легло с матрак 90 х 200 см и мивка за баня 50 см.

Всеки дарител може да се свърже с нас на тел.:0878394224 или да донесе своето дарение в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57, вход от ул. "Братя Жекови".

Приемат се и финансови дарения за закупуване на търсените мебели.

Дарителска банкова сметка:

Сдружение "Самаряни"

УниКредит Булбанк АД, гр. Стара Загора BG83UNCR70001520533134 UNCRBGSF

Основание за превода: момчето


Няма малка или голяма подкрепа - всеки принос е безценен, защото когато се обединят много хора, промяната е възможна.

Да го направим за пореден път ЗАЕДНО!


92 преглеждания0 коментара

Kommentare


bottom of page