top of page

Дарителство в подкрепа на деца и жени, напускащи "Самарянска къща"

Актуализирано: 7.03.2023 г.


Приятели, дарители, доброволци, старозагорци, Две деца с техните майка и баба започват нов живот след шестмесечен престой и подкрепа в Кризисен център "Самарянска къща"! За да ги подкрепим и за да им помогнем техния нов дом да бъде по-функционален и уютен търсим ХЛАДИЛНИК. Всеки дарител може да се свърже с нас на тел.:0878394224 или да донесе своето дарение в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57, вход от ул. "Братя Жекови".  Приемат се и финансови дарения по дарителската ни банкова сметка:  Сдружение "Самаряни"  УниКредит Булбанк АД, гр. Стара Загора  BG83UNCR70001520533134 UNCRBGSF  Основание за превода: дом без насилие Няма малка или голяма подкрепа - всеки принос е безценен, защото когато се обединят много хора, промяната е възможна.  Да го направим за пореден път ЗАЕДНО!

Приятели, дарители, доброволци, старозагорци,

Две деца с техните майка и баба започват нов живот след шестмесечен престой и подкрепа в Кризисен център "Самарянска къща"!

За да ги подкрепим и за да им помогнем техния нов дом да бъде по-функционален и уютен търсим ХЛАДИЛНИК.


Всеки дарител може да се свърже с нас на тел.:0878394224 или да донесе своето дарение в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57, вход от ул. "Братя Жекови".


Приемат се и финансови дарения по дарителската ни банкова сметка:

Сдружение "Самаряни"

УниКредит Булбанк АД, гр. Стара Загора

BG83UNCR70001520533134 UNCRBGSF

Основание за превода: дом без насилие


Няма малка или голяма подкрепа - всеки принос е безценен, защото когато се обединят много хора, промяната е възможна.


Да го направим за пореден път ЗАЕДНО!


18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commentaires


bottom of page