Да бъдеш герой е в твоята КРЪВ!


Да бъдеш герой е в твоята кръв!

Приятели, време е за ДОБРОтворство!


КръвоДАРИТЕЛИ са необходими, ежедневно в България - животът на 500 души зависи от това да има налични кръвни съставки!

Знаете, че covid-19 не само вся страх, но спря и нормалния ритъм на кръводаряването. Ние искаме и трябва заедно да променим това!


Затова,

Сдружение "Самаряни", Сдружение "Моята еОбщина" и Райнен център по трансфузионна хематология Стара Загора, под мотото "Да бъдеш герой е в ТВОЯТА кръв!", инициираме заедно седмична кръвоДАРителска акция, която ще се проведе в РЦТХ - Стара Загора, в периода от 30. април до 05. май.


За всеки доброволец, който желае да кръводари, организаторите ще осигурят личен транспорт от дома му до Кръвния център и обратно, при спазване на всички мерки за безопасност, наложени от моментната кризисна ситуация.

Заявка за участие в кръвоДАРителската акция може да се направи предварително на тел. 0878394224, на лично съобщение до Сдружение "Самаряни" или Сдружение "Моята еОбщина", като се посочи в кой ден от седмицата ще се извърши кръвоДАРЯВАНЕТО, за да бъде изготвен удобен за всички график, като се спазят поставените изисквания, предвид обявеното извънредно положение.


Как можеш да се включиш в акцията?

1. Бъди кръвоДАРИТЕЛ! Обади се и участвай! Знаем, че всички наши доброволци са изключително смели хора! Затова разчитаме и на теб!