top of page

Да подкрепим младеж в пътя му напред!


Наблюдавано жилище е форма на социални услуги за оказване на подкрепа и консултиране на лица, навършили 18 години, които напускат специализирана институция, преходно жилище или защитено жилище и им предстои да водят независим начин на живот, както и с цел превенция на настаняването им в специализирана институция. Услугите са основани на социална работа, при прилагане на индивидуален подход и са съобразени с конкретните потребности на всяко прието на обслужване лице. За реализиране целите на социалната услуга наблюдавано жилище се изработва концепция за предоставяне на услуги в краткосрочен и дългосрочен план.
Щедрост, дарителство и подкрепа за млад човек, напускащ Наблюдавано жилище - Стара Загора

Приятели, дарители, добротворци, старозагорци,


Обръщаме се отново с молба към всеки, в чието сърце гори страст за доброто, нека заедно помогнем на един от нашите млади хора - момче, което напуска социалната услуга "Наблюдавано жилище", да продължи в пътя на живота си напред с малко по-голяма увереност!


За новия и самостоятелен живот на младежа търсим дарители на следните неща:

- готварска печка;

- пералня;

- електрически бойлер;

- телевизор;

- електрическа печка за отопление;

- тави, тенджери, тиган;

- спално бельо (чаршафи, калъфки, и др.) за легло, тип "Приста".


Молим за помощ и за монтиране на врата и прозорец от PVC- дограма в жилището на младия човек, които са налични, но не са поставени на определеното за целта място.


Ще бъдем благодарни за всяко дарителство, идея, насока, помощ!

Благодарим Ви! Знаем, че заедно можем повече!

143 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page