top of page

Две деца и тяхната майка поемат по нов път... без насилие. Да ги подкрепим!


Лято е... мечтано време за почивка сред шум на море или полъх на гора...  И ние в "Самаряни" мечтаем, мечтаем да помогнем на поредната жена и нейните деца да продължат живота си в нова посока, там, където ги очаква, радостен смях, шум на игра, красотата и спокойствието на сигурността!  За да се случи поредното чудо, събираме сили... и търсим партньори, дарители, търсим подкрепа, разбиране..., за да успеем да помогнем с обзаведеждането на поредния нов в дом, в който ще заживеят майката с двете си деца. И така, ако Вие имате някоя от долу изброените вещи, не ги ползвате или ще ги подменяте и се чудите на кого да ги дарите, за да продължат да служат, свъжете се с нас, ние търсим следните неща за обзавеждане:  - готварска печка/ фурна; - кухненеска маса и столове; - пердета; - кухненеска посуда; - диван; - спалня/ легло персон и половина; - скрин; - спално бельо, възглавници, хавлии, завивки; - пътека за коридор; - вентилатор; - батерия за баня.  Даренията ще приемаме в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови"). Можете да се свържете с нас и на тел.: 042/621083.    Нека си пожелаем две деца и тяхната майка да продължат напред! А, ние можем да бъдем част от случването на поредното чудо - да подкрепим едно семейство да успее!

Лято е... мечтано време за почивка сред шум на море или полъх на гора...

И ние в "Самаряни" мечтаем, мечтаем да помогнем на поредната жена и нейните деца да продължат живота си в нова посока, там, където ги очаква, радостен смях, шум на игра, красотата и спокойствието на сигурността!

За да се случи поредното чудо, събираме сили... и търсим партньори, дарители, търсим подкрепа, разбиране..., за да успеем да помогнем с обзаведеждането на поредния нов в дом, в който ще заживеят майката с двете си деца. И така, ако Вие имате някоя от долу изброените вещи, не ги ползвате или ще ги подменяте и се чудите на кого да ги дарите, за да продължат да служат, свъжете се с нас, ние търсим следните неща за обзавеждане:


- готварска печка/ фурна;

- кухненеска маса и столове;

- пердета;

- кухненеска посуда;

- диван;

- спалня/ легло персон и половина;

- скрин;

- спално бельо, възглавници, хавлии, завивки;

- пътека за коридор;

- вентилатор;

- батерия за баня.


Даренията ще приемаме в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови"). Можете да се свържете с нас и на тел.: 042/621083.


Нека си пожелаем две деца и тяхната майка да продължат напред! А, ние можем да бъдем част от случването на поредното чудо - да подкрепим едно семейство да успее!


397 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page