top of page

Жест на дарителство и един различен рожден ден


Марина е един от най-активните доброволци на Сдружение "Самаряни". Често тя има много вдъхновяващи идеи, с които се включва в различни наши инициативи и кампании. Когато стане дума за организиране на поредната кръводарителска акция под мотото "Да бъдеш герой е в твоята кръв!", Марина е сред доброволците и/или кръводарителите, и е човекът, който винаги успява да мотивира някой да кръводари за първи път доброволно и безвъзмездно.

Месец преди своя 45-ти рожден ден, Марина стартира своя дарителска инициатива в подкрепа на самарянската кауза "Любовта не бива да боли!", която подкрепя жени и деца, пострадали от насилие.

Ето какаво написа тя в социалната си мрежа: " Скъпи приятели, след има няма 22

дни ставам на прекрасните 45 г.! Сигурна съм, че вече се питате как да ме зарадвате, с какъв подарък да ме изненадате?! Аз имам вас и това е толкова благославящо живота ми... и затова реших, че ще ме последвате в поредната ми хрумнала идея - за моя рожден ден заедно да организираме дарителска инициатива и да помогнем в Кризисен център "Самарянска къща"! Този център е създаден от Сдружение "Самаряни" и в него вече над 16 год. се оказва подкрепа на жени и деца, пострадали от домашно насилие! В "Самарянска къща" жените и техните деца намират подслон, психо-социална и юридическа подкрепа, за да преминат през най-кризисния период в живота си! Дори и след като напуснат центъра, жените и децата продължават да получават помощ от екипа на "Самаряни"! И това е голямото ми желание - да наберем финансови средства, за да подкрепим дейността в "Самарянска къща". Това си пожелах за рождения си ден. И затова всеки, който иска да ме изненада, ще го поканя да дари по дарителската сметка на Сдружение "Самаряни": УниКредит Булбанк АД клон Стара Загора Сдружение "Самаряни" Сметка в BGN: IBAN: BG83UNCR70001520533134 BIC (SWIFT): UNCRBGSF Основание за внасяне на сума: подарък Всяка малка дарителска сума ще подари нова възможност на жените и децата за живот без насилие, а ние заедно ще празнуваме живота! Благодаря ви! Благодаря на всеки, който ще се включи от цялото си сърце! Празникът ще бъде прекрасен!"
Днес, ден след рожденния ден на Марина, ние с радост и с огромна благодарност съобщаваме, че дарителската инициатива на Марина вдъхнови 13 души, които дариха в подкрепа на каузата, сумата в размер на 1014,00 лв.

Щедростта на всеки един от тези добротворци ще промени човешки съдби!

19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page