top of page

За да помогнем едно жилище да се превърне в дом, търсим...


Приятели, дарители, доброволци, старозагорци, Младо момиче тръгва в своя самостоятел живот след престоя си в "Наблюдавано жилище" - Стара Загора. Всеки от нас, който е направил тази стъпка знае, че жилището се превръща в дом с много усърдие, труд, подкрепа и ремонтни дейности. За да подкрепим младото момиче и за да й помогнем предостаеното й общинско жилище да се превърне във функционален и уютен дом, търсим: - Ъглов диван (по възможност с фукция за разтягане); - Готварска печка; - Пералня; - Олекотена завивка, чаршафи, възглавница; - Пердета; Всеки дарител може да се свърже с нас на тел.:0878394224 или да донесе своето дарение в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57, вход от ул. "Братя Жекови".  Приемат се и финансови дарения по дарителската ни банкова сметка:  Сдружение "Самаряни"  УниКредит Булбанк АД, гр. Стара Загора  BG83UNCR70001520533134 UNCRBGSF  Основание за превода: към самостоятелен живот Няма малка или голяма подкрепа - всеки принос е безценен, защото когато се обединят много хора, промяната е възможна.  Да го направим за пореден път ЗАЕДНО!

Приятели, дарители, доброволци, старозагорци,


Младо момиче тръгва в своя самостоятел живот след престоя си в "Наблюдавано жилище" - Стара Загора. Всеки от нас, който е направил тази стъпка знае, че жилището се превръща в дом с много усърдие, труд, подкрепа и ремонтни дейности.

За да подкрепим младото момиче и за да й помогнем предостаеното й общинско жилище да се превърне във функционален и уютен дом, търсим:


- Ъглов диван (по възможност с фукция за разтягане);

- Готварска печка;

- Пералня;

- Кухненски шкафове;

- Олекотена завивка, чаршафи, възглавница;

- Пердета;


Бихме се радвали и на всяка помощ под формата на доброволен труд за шпакловане, поставяне на подова замаска, боядисване и др. СМР дейности.

Всеки дарител може да се свърже с нас на тел.:0878394224 или да донесе своето дарение в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57, вход от ул. "Братя Жекови".


Приемат се и финансови дарения по дарителската ни банкова сметка:

Сдружение "Самаряни"

УниКредит Булбанк АД, гр. Стара Загора

BG83UNCR70001520533134 UNCRBGSF

Основание за превода: към самостоятелен живот


Няма малка или голяма подкрепа - всеки принос е безценен, защото когато се обединят много хора, промяната е възможна.


Да го направим за пореден път ЗАЕДНО!160 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page