top of page

За да помогнем едно жилище да се превърне в дом, търсим...


Приятели, дарители, доброволци, старозагорци, Отново сме в сезона, в който младите хора от "Наблюдавано жилище" - Стара Загора, което, ние от Сдружение "Самаряни", управляваме вече 14 години, тръгват по пътя на своя самостоятелен живот! Младо момче е в този етап от своя житейски път, след престоя си при нас. Всеки от нас, който е направил тази стъпка знае, че жилището се превръща в дом с много усърдие, труд, подкрепа и ремонтни дейности. За да подкрепим младото момче и за да му помогнем предоставеното му общинско жилище да се превърне във функционален и уютен дом, търсим: Кухненски шкафове; Готварска печка; Малък гардероб; Скрин; Легло с матрак (единично или персон иполовина); Малка кухненска маса със столове; Хладилник; Шкаф за обувки; Телевизор; Олекотена завивка, чаршафи, възглавница, покривало за легло;  Приемаме и финансови дарения по дарителската ни банкова сметка:  Сдружение "Самаряни"  УниКредит Булбанк АД, гр. Стара Загора  BG83UNCR70001520533134 UNCRBGSF   Основание за превода: към самостоятелен живот  Всеки дарител може да се свърже с нас на тел.:0878394224.  Ще бъдем благодарни да ни изпращате снимки, на вещите, които желаете да дарите!  Донесе своето дарение в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57, вход от ул. "Братя Жекови".  Няма малка или голяма подкрепа - всеки принос е безценен, защото когато се обединят много хора, промяната е възможна.  Да го направим за пореден път ЗАЕДНО!

Приятели, дарители, доброволци, старозагорци,


Отново сме в сезона, в който младите хора от "Наблюдавано жилище" - Стара Загора, което, ние от Сдружение "Самаряни", управляваме вече 14 години, тръгват по пътя на своя самостоятелен живот! Младо момче е в този етап от своя житейски път, след престоя си при нас. Всеки от нас, който е направил тази стъпка знае, че жилището се превръща в дом с много усърдие, труд, подкрепа и ремонтни дейности.


За да подкрепим младото момче и за да му помогнем предоставеното му общинско жилище да се превърне във функционален и уютен дом, търсим:


 • Кухненски шкафове;

 • Готварска печка;

 • Малък гардероб;

 • Скрин;

 • Легло с матрак (единично или персон иполовина);

 • Малка кухненска маса със столове;

 • Хладилник;

 • Шкаф за обувки;

 • Телевизор;

 • Олекотена завивка, чаршафи, възглавница, покривало за легло;


Приемаме и финансови дарения по дарителската ни банкова сметка:

Сдружение "Самаряни"

УниКредит Булбанк АД, гр. Стара Загора

BG83UNCR70001520533134 UNCRBGSF

Основание за превода: към самостоятелен живот

Всеки дарител може да се свърже с нас на тел.:0878394224.

Ще бъдем благодарни да ни изпращате снимки, на вещите, които желаете да дарите!

Донесе своето дарение в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57, вход от ул. "Братя Жекови".


Няма малка или голяма подкрепа - всеки принос е безценен, защото когато се обединят много хора, промяната е възможна.


Да го направим за пореден път ЗАЕДНО!31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page