top of page

За майка и нейното дете от Украйна търсим...


Вероятно сте чували за нашите "приказни" ателиета, които организираме специално в "Самаряни" за децата от украинските семейства, всеки четвъртък, от 14:00 часа...  Точно там срещнахме Надя и Ксюша...   От днес те се местят на квартира и имат нужда от вещи, за да се опитат да започнат самостоятелен живот...  Много ни се иска да им помогнем. Знаем, че без подкрепата на дарители и доброволци няма да успеем, затова отново търсим подкрепа и дарителство.  И така, ако Вие имате някоя от долу изброените вещи, не ги ползвате или ще ги подменяте и се чудите на кого да ги дарите, за да продължат да служат, свъжете се с нас, ние търсим следните неща за обзавеждане:  - Възглавници - 2бр - Спално бельо - Хавлии - Завеси - Ютия - Перална машина - Столове или табуретки - 2 бр. - Бюро - Посуда - съдове за готвене  Даренията ще приемаме в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови"). Можете да се свържете с нас и на тел.: 042/621083.    Нека си пожелаем да открием всико необходимо и да подкрепим тази майка и нейната дъщеря!

Вероятно сте чували за нашите "приказни" ателиета, които организираме специално в "Самаряни" за децата от украинските семейства, всеки четвъртък, от 14:00 часа...


Точно там срещнахме и се запознахме с Надя и Ксюша...


От днес те се местят на квартира и имат нужда от вещи, за да се опитат да започнат самостоятелен живот...


Много ни се иска да им помогнем. Знаем, че без подкрепата на дарители и доброволци няма да успеем, затова отново търсим подкрепа и дарителство.


И така, ако Вие имате някоя от долу изброените вещи, не ги ползвате или ще ги подменяте и се чудите на кого да ги дарите, за да продължат да служат, свъжете се с нас, ние търсим следните неща за обзавеждане:


- Възглавници - 2 бр.;

- Спално бельо - 2 комплекта;

- Хавлии;

- Завеси;

- Ютия;

- Перална машина;

- Столове или табуретки - 2 бр.;

- Бюро;

- Посуда - съдове за готвене;

- Легло - 2 бр. единични

Даренията ще приемаме в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови"). Можете да се свържете с нас и на тел.: 042/621083.


Нека си пожелаем да открием всичко необходимо бързо и да подкрепим тази майка и нейната дъщеря!

194 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page