Информационна среща „Граждански инициативи за промяна на местните политики”.


г-жа Даниела Димова представя проекта

Цветана Латева, старши социален работник "Наблюдавано жилище" - Стара Загора и Соня Пенева, старши социален работник и координатор програма "Закрила и подкрепа на жертви на насилие", участваха в организираната от "Обществен дарителски фонд – Стара Загора” информационна среща "Граждански инициативи за промяна на местните политики”.

Срещата се проведе на 8 март 2021 г., в залата на Търговско-

промишлената палата - Стара Загора

и се реализира в рамките на проект "Застъпническа кампания за социални жилища и жилищни терени в общините Стара Загора, Пловдив и Марица”, който се изпълнява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП.

Проектът се изпълнява от Обществен дарителски фонд – Стара Загора в партньорство със „Свят без граници”, гр. Стара Загора и „Институт за градско развитие”, гр. Пловдив.

Основната цел на проекта „Застъпническа кампания за социални жилища и жилищни терени в общините Стара Загора, Пловдив и Марица” е да постигне реформиране на местните политики за строителство на социални жилища и предоставяне на жилищни терени за лица и семейства в крайна нужда.

В рамките на срещата, г-жа Даниела Димова представи дейностите по проекта, а г-н Ганчо Илиев презентира резултатите от доклада за положението на нуждаещите се от достойно жилище в общините Стара Загора, Пловдив и Марица. Срещата завърши с дискусия.

6 преглеждания0 коментари

© 2017 Сдружение "Самаряни"

гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57

тел.: 042621083

  • Последвайте Самаряни във фейсбук
  • Последвайте Самаряни в Google+
  • Последвайте Самаряни в Instagram

Денонощна консултативна телефонна линия, за жени и деца, преживели насилие

тел.: 042641111