top of page

Какво е да останеш само с дрехите на гърба си?


За някои от нас това е немислимо, невъзможно, за други е странно или неразбираемо... Съдим от своята си гледна точка или ситуация... Но в Кризисен център "Самарянска къща" намират убежище и закрила хора, пострадали от насилие, които са имали само миг и шанс да избягат от мястото, в което са преживели или години наред търпели насилие. И така, често, те са само с дрехата на гърба си? И сегашния ни призив се базира на такава ситуация. Жена с малко бебе потърсиха закрила при нас в "Самаряни". Те имат нужда от малко материална подкрепа и затова ние отправяме молба и призив за дарителство!  За бебето са необходими: - дрешки: бодита с дълъг ръкав и ританки за възраст 5-6 месеца; - бебешка козметика; - памперси; - плодови пюрета, подходящи за възрастта;  За майката се търсят: - дрехи с размер XXL; - маратонки/обувки - №39 или 40   Всеки, който желае да дари, може да ни посети в Централния офис на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. “Патриарх Евтимий” № 57 (вход от ул. "Братя Жекови"), тел. 042/621083.  Очакваме Ви и нека заедно да бъдем за пореден път проводник на добротата!
Дарителство в подкрепа на майка и бебе

За някои от нас това е немислимо, невъзможно, за други е странно или неразбираемо... Често Съдим от своята си гледна точка или ситуация... Но в Кризисен център "Самарянска къща" намират убежище и закрила хора, пострадали от насилие, които са имали само миг и шанс да избягат от мястото, в което са преживели или години наред търпели насилие. И така, често, те са само с дрехата на гърба си? И сегашния ни призив се базира на такава ситуация. Жена с малко бебе потърсиха закрила при нас в "Самаряни". Те имат нужда от малко материална подкрепа и затова ние отправяме молба и призив за дарителство!

За бебето са необходими:

- дрешки: бодита с дълъг ръкав и ританки за възраст 5-6 месеца;

- бебешка козметика;

- памперси;

- плодови пюрета, подходящи за възрастта;


За майката се търсят:

- дрехи с размер XXL;

- маратонки/обувки - №39 или 40


Всеки, който желае да дари, може да ни посети в Централния офис на Сдружение "Самаряни", на адрес: гр. Стара Загора, бул. “Патриарх Евтимий” № 57 (вход от ул. "Братя Жекови"), тел. 042/621083.


Очакваме Ви и нека заедно да бъдем за пореден път проводник на добротата!

232 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page