top of page

Самарянският екип премина през финалната фаза на обучението по "Медиация"


Вторият етап от сертифициращото обучение по медиация отново се проведе в гр. Варна от обучителния екип на Институт „Итера“ .   В рамките на обучението се подготвят единадесет бъдещи медиатора, сред които част от екипа на "Самаряни", в лицето на Ваня Попова, Людмила Трифонова, Соня Пенева и Цвети Латева.  Бъдещите медиатори придобиват умения в сферата на: воденето на преговори, управлението на конфликти, ефективната комуникация и разрешаването на спорове.  Акцентът на обучението във втора си част беше поставен върху практически казуси в обастта на семейната медиация и търговското право.  След успешно положени изпити медиаторите ще получат своите удостоверения и  ще се впишат в Единния регистър на медиаторите към Министъра на правосъдието.

Вторият етап от сертифициращото обучение по медиация отново се проведе в гр. Варна от обучителния екип на Институт „Итера“ .


В рамките на обучението се подготвят единадесет бъдещи медиатора, сред които част от екипа на "Самаряни", в лицето на Ваня Попова, Людмила Трифонова, Соня Пенева и Цвети Латева.

Бъдещите медиатори придобиват умения в сферата на: воденето на преговори, управлението на конфликти, ефективната комуникация и разрешаването на спорове.


Акцентът на обучението във втора си част беше поставен върху практически казуси в обастта на семейната медиация и търговското право. След успешно положени изпити медиаторите ще получат своите удостоверения и ще се впишат в Единния регистър на медиаторите към Министъра на правосъдието.140 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page