top of page

Срещи с деца, които помагат и на нас като професионалисти

Ден, след като отбелязахме Международния ден на розовата фланелка в Сдружение "Самаряни" със "Закуска в розова", събрала заедно млади хора - ученици, родители и институции в работна среща, катализатор на нови идеи за спрвяне с тормоза в училище, по покана на VI ОУ "Свети Никола" гостувахме в два втори класа.

Обичаме тези срещи!

След интерактивните дейности и взаимодействие с децата, с които по креативен начин "поговорихме" за това какво е тормоз, как да го разпознаваме, отделихме специално време за "Историята на нашето сърце", с която всеки от нас разбра какво се случва със сърцето ни, когато към нас, като стрели идват лошите думи, подигравките, "шегичките"..., и какви следите оставят те в нас... Когато дойде момента да заместим тези думи, които ни нараняват и водят до скарване, създаване на враждуващи групи, тормоз..., децата предложиха нови идеи и начини, по които да бъдем повече заедно, повече приятели и да ни е хубаво в нашия клас и в нашето училище!

Обещахме си нови срещи и още нови възможности да говорим по трудни теми с лекота, разбираемо и на достъпен език.19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

留言


bottom of page