top of page

С увереност и усмивка напред... към новия, самостоятелен живот!

Актуализирано: 19.10.2023 г.Четвъртък - слъчев, раненен предиобед..., в който екипът на "Наблюдавано жилище" - Стара Загора (НЖ) си взема "довиждане" с младеж, който продължава самастоятелно по пътя на живота! Чувства се готов, уверен и достатъчно смел да успява вече сам.   След година и четири месеца в НЖ, придружен от социален работник и психолог, и получил социално-психологическа подкрепа, младежът е преминал целия път към социална интеграция, професионална реализация и независим живот.  Новият му дом е приветлив, уютен, обновен... Общинското жилище е предоставено от Община Стара Загора, а всички дейности по реновирането, младежът осъществи с подкрепата на приятелския си кръг и техните семейства.  С малък подарък за спомен и с огромно доверие в успеха на младежа, екипът на "Самаряни" му пожелахме попътен вятър и успех в приключението Живот! Вярваме, че ще чуем скоро за успехи, сбъднати мечти и вдъхновяващи истории!

Четвъртък - слъчев, ранен предиобед..., в който екипът на "Наблюдавано жилище" - Стара Загора (НЖ) си взе "довиждане" с младеж, който продължава самастоятелно по пътя на живота! Чувства се готов, уверен и достатъчно смел да успява вече сам.


След година и четири месеца в НЖ, придружен от социален работник и психолог, и получил социално-психологическа подкрепа, младежът е преминал целия път към социално включване, професионална реализация и независим живот.


Новият му дом е приветлив, уютен, обновен... Общинското жилище е предоставено от Община Стара Загора, а всички дейности по реновирането, младежът осъществи с много ентусиазъм, с подкрепата на приятели и техните семейства.
С малък подарък за спомен и с огромно доверие в успеха на младежа, екипът на "Самаряни" му пожелахме попътен вятър и успех в приключението Живот! Вярваме, че ще чуем скоро за успехи, сбъднати мечти и вдъхновяващи истории!* * *

43 младежи и 23 девойки са преминали през "Наблюдавано жилище" - гр. Стара Загора. 13 години екипът на Сдружение “Самаряни”, партнира на младите хора, настанени в “Наблюдавано жилище” - гр. Стара Загора, като ги придружава в първите им стъпки към самостоятелност, подкрепя ги да успяват и да вярват в промяната, която докосва живота им, като преоткриват своите възможности, дарби, таланти и намират сили за пътя напред!

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commenti


bottom of page