top of page

Персоналът на LaCasa, който безкористно помага на жена да се съвземе, докато дойде медицински екип


Ивелина Костадинова изпрати своята история с убеждението, че добрият пример трябва да се споделя: “Искам да разкажа и от цялото си сърце да благодаря на хората, които проявиха към мен доброта, без дори да ме познават...”  Добротворците: Персоналът на пицария LaCasa Стара Загора  Добротворството:  “На 29 юни 2023 г., в обедните часове ми стана много лошо. Опитах се да контролирам това с вода, храна и т.н., но нещата се влошаваха все повече. Докато чаках моите близки да дойдат, реших че ще вляза да си купя вода от първото място, което видя и това беше пицария LaCasa, намираща се на бул “Цар Симеон Велики”. Когато влязох в пицарията  и помолих за вода, ме попитаха каква вода желая - топла или студена. Аз веднага отговорих, че наистина ми е все едно, защото ми е много зле. В този момент целият персонал спира да работи и се спуснаха с вода, веднага ми позволиха да вляза да се измия, започнаха да вадят банани, коли…, направиха ми и цяла пица, под претекст, че е объркана, за да не се чувствам неудобно. Накрая не пожелаха каквото и да става да вземат нито стотинка, нито от мен, нито от близките ми. Искам да кажа, че ако не бях в пицарията, минутите преди да дойде линейката, щях да съм паднала 2 пъти. Толкова сърцати хора! Жалко, че доброто ни учудва… Но имам вече вяра в него. Благодаря ви от цялото си сърце! Благодарна съм и на докторите от ЦСМП, които бяха изключително бързи, мили и обстойни във всичко, което ми беше нужно. Жалко, че наистина бях зле и не попитах за имената им. Благодаря им от цялото си сърце!  Пиша всичко това, за да благодаря и да покажа колко добри са тези хора и колко добри трябва да бъдем всички, защото не знаем утре от какво ще имаме нужда. Бъдете сигурни доброто е като бумеранг!”

Ивелина Костадинова изпрати своята история с убеждението, че добрият пример трябва да се споделя: “Искам да разкажа и от цялото си сърце да благодаря на хората, които проявиха към мен доброта, без дори да ме познават...”


Добротворците: Персоналът на пицария LaCasa Стара Загора


Добротворството: “На 29 юни 2023 г., в обедните часове ми стана много лошо. Опитах се да контролирам това с вода, храна и т.н., но нещата се влошаваха все повече. Докато чаках моите близки да дойдат, реших че ще вляза да си купя вода от първото място, което видя и това беше пицария LaCasa, намираща се на бул “Цар Симеон Велики”. Когато влязох в пицарията и помолих за вода, ме попитаха каква вода желая - топла или студена. Аз веднага отговорих, че наистина ми е все едно, защото ми е много зле. В този момент целият персонал спира да работи и се спуснаха с вода, веднага ми позволиха да вляза да се измия, започнаха да вадят банани, коли…, направиха ми и цяла пица, под претекст, че е объркана, за да не се чувствам неудобно. Накрая не пожелаха каквото и да става да вземат нито стотинка, нито от мен, нито от близките ми. Искам да кажа, че ако не бях в пицарията, минутите преди да дойде линейката, щях да съм паднала 2 пъти. Толкова сърцати хора! Жалко, че доброто ни учудва… Но имам вече вяра в него. Благодаря ви от цялото си сърце! Благодарна съм и на докторите от ЦСМП, които бяха изключително бързи, мили и обстойни във всичко, което ми беше нужно. Жалко, че наистина бях зле и не попитах за имената им. Благодаря им от цялото си сърце!

Пиша всичко това, за да благодаря и да покажа колко добри са тези хора и колко добри трябва да бъдем всички, защото не знаем утре от какво ще имаме нужда. Бъдете сигурни доброто е като бумеранг!”


111 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page