По пътя на усмивките!

Актуализирано: 25 Сеп 2019


Усмихнати лица, любопитни очи, забавна история, вдъхновяваща сладкарка, деца,... Резултатът от една такава среща е винаги впечаляващ!

Днес, Деси (Десислава Иванова) от Trouble Bakers гостува за пореден път в Кризисен център "Самарянска къща" и промени ритъма, ежедневието и представата на 6 децата за здравословното сладичко, за готвенето и четенето на книги. Това беше от онези прекрасни ателиета, в които се случват много неща. В началото всички са непознати, в края се разделят като истински приятели с обещание за нова среща, за още приказни книжки и вкусни сладкиши.


Днес книжното готвене и вкусното четене бяха посветени на здравословните домашно приготвени бонбони от книгата на Мария Мартин "Как дядо Желе откри пътя на усмивките?"


Докато бъркаха съставките, мелеха в блендера и оформяха бонбоните децата бяха изключително внимателни и следваха стриктно инструкциите на Деси и разбира се резултът не закъсня - пълна чиния със здравословни и перфектно оформени бобнбони. Вкуснооооо!!!

Деси прочете на децата цялата книжка, а те толкова бяха захласнати в интересния път на дядо Желе, който откри мечтаната си професия, която практикуваше, усмихвайки се, свирукайки си и пеейки. А коя е тя?... Прочетете сами.

А Деси и Trouble Bakers оставиха след себе си още една незабравима следа в детските сърца! Накрая Кризисният център и децата получиха чудесен подарък - цели 3 книжки от поредица на авторката Мария Мартин за Добрите дела, Хармонията и Усмивките.

Благодарим ви, скъпи приятели, Деси и Пролет (Trouble Bakers0), които помагате на малки и големи да открият своя път на усмивките и да заобичат вкусното четене на книги!
13 преглеждания

© 2017 Сдружение "Самаряни"

гр. Стара Загора, бул. "Патриарх Евтимий" № 57

тел.: 042621083

  • Последвайте Самаряни във фейсбук
  • Последвайте Самаряни в Google+
  • Последвайте Самаряни в Instagram

Денонощна консултативна телефонна линия, за жени и деца, преживели насилие

тел.: 042641111