top of page
Снимка на автораMaria Daneva, SAMARITANS.BG

Работим по-умно


На 19 Октомври, Цвети Латева, старши социален работник на "Наблюдавано жилище" - Стара Загора и едно от момичетата, настанено в услугата, посетиха Международен младежки център и участваха в работна среща, на която бяха обсъдени и интеракативно представени отговорите на следните въпроси:  - Е ли е възможна таз` професионална реализация? - Как може да се пласираме на пазара на труда по по-вървежен начин? - И защо въобще да се занимаваме с работни срещи от тоя род?  Няколко споделени, лични истории провокираха дискусии между младите хора и  обмяна на опит на професионалните успехи и провали.  Гости на събитието бяха Фондация "Тръст за социална алтернатива", които разказаха за възможностите, които един техен проект предоставия за младежи в риск!

На 19 Октомври, Цвети Латева, старши социален работник на "Наблюдавано жилище" - Стара Загора и едно от момичетата, настанено в услугата, посетиха Международен младежки център и участваха в работна среща, на която бяха обсъдени и интеракативно представени отговорите на следните въпроси: - Е ли е възможна таз` професионална реализация? - Как може да се пласираме на пазара на труда по по-вървежен начин? - И защо въобще да се занимаваме с работни срещи от тоя род?


Няколко споделени, лични истории провокираха дискусии между младите хора и обмяна на опит на професионалните успехи и провали.


Гости на събитието бяха Фондация "Тръст за социална алтернатива", които разказаха за възможностите, които един техен проект предоставия за младежи в риск!


11 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page