top of page

Дарителство в подкрепа на момче от "Наблюдавано жилище"


И още едно от момчетата, живяло близо 7 месеца в "Наблюдавано жилище", Стара Загора, прави поредната крачка в живота си към самостоятелност. За новото си жилище, предоставено му от Община Стара Загора, момчето има нужда от подкрепа, за да се превърне това място в негов уютен дом. Необходими са финансови средстава за закупуване на материали и поставяне на нови настилки.

Верни на нашата мисия, да "Подкрепяме децата и техните семейства!", ние от екипа на Сдружение "Самаряни" заставаме до младото момче и се обръщаме към нашата старозагорска общност с молба за финансово дарителство и подкрепа! Нека заедно случим поредната добрина - едно жилище да се превърне в дом, а "нашето" момче да придобие ощо по-голяма увереност и вяра в доброто!


Очакваме Вашите дарения по дарителска банкова сметка:

Сдружение "Самаряни"

УниКредит Булбанк АД, гр. Стара Загора BG83UNCR70001520533134 UNCRBGSF

Основание за превода: уютен дом


Дарения ще приемаме и в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови"). Можете да се свържете с нас и на тел.: 042/621083.


Разчитаме на Вас - хората от нашата общност, с които отново и заедно да сътворим поредното чудо, и да покажем, че сред нас битува благотворителността и добротворството!


* * *

"Наблюдавано жилище", Стара Загора е комплекс от социални услуги за оказване на професионална подкрепа и консултиране на лица, навършили 18 години, които напускат специализирана институция, преходно жилище или защитено жилище и им предстои да водят независим начин на живот, както и с цел превенция на настаняването им в специализирана институция. Услугата може да бъде насочена и към млади хора от общността, попаднали в рискова житейска ситуация и/или състояние на бедност, неподкрепени от страна на своето семейство и/или близките си. Мисията на услугата е да се повиши социалната адаптация на тези млади хора, чрез осигуряване на адекватна подкрепа и професионална помощ за подобряване уменията им за социално включване.

58 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page