top of page

Информационни срещи с Полицията в гр. Казанлък

На 22.02.2024 г., специалистите от Кризисен център “Самарянска къща” и Председателя на УС на Сдружение "Самаряни" посетиха гр. Казанлък, където се срещнаха с патрулиращи полицаи и районни инспектори. В рамките на двете информационни срещи бяха обсъдени въпроси за ефективното взаимодействие между "Самаряни" и органите на Полицията, което ще предостави възможност пострадалите лица от домашно насилие да получат целия обхват от услуги, които биха подкрепили техния избор за живот без насилие.

В Районното полицейско управление в гр. Казанлък 16 районни инспектора бяха информирани за работата на Кризисен център "Самарянска къща". В срещата участва и един от координаторите по домашното насилие - ст. инсп. Николай Прангов, който сподели своя опит и предложи на дискусия конкретни казуси.




Самарянският екипът се срещана и с представители на Сдружение "Жените на Казанлък", с цел обмяна на опит и бъдещо сътрудничество в създаването на по-сигурна и подкрепяща среда за жените и децата, които страдат от домашно насилие.


2 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page