top of page

Момче напуска "Наблюдавано жилище", Стара Загора. Да подкрепим новото му начало!

Младо момче, живяло осем месеца в "Наблюдавано жилище", гр. Стара Загора,

Младо момче, живяло осем месеца в "Наблюдавано жилище", гр. Стара Загора, е на старта на своето ново начало!  Напускайки услугата, ние от екипа на Сдружение "Самаряни", отново ще се опитаме с усилията на цялата старозагорска общност да подкрепим младежа в тази решаваща стъпка и заедно да му помогнем той да обзаведе новия си дом, предоставен му от Община Стара Загора.    За целта търсим следните вещи: - кухненска маса  с 4 стола, кухненско оборудване, готварска печка, микровълнова печка, кухненеска посуда, чаши, вилици, лъжици и др.; - скрин, гардероб, етажерка, ниска, холова маса; - килими, пътеки, пердета, корнизи, завивки, спално бельо за единично легло, хавлии;  Даренията ще приемаме в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови"). Можете да се свържете с нас и на тел.: 042/621083.    Вярваме, че за пореден път ще направим възможно един млад човек да поеме бъдещето си в свои ръце!

е на старта на своето ново начало! Напускайки услугата, ние от екипа на Сдружение "Самаряни", отново ще се опитаме с усилията на цялата старозагорска общност да подкрепим младежа в тази решаваща стъпка и заедно да му помогнем той да обзаведе новия си дом, предоставен му от Община Стара Загора.


За целта търсим следните вещи:

- кухненска маса с 4 стола, кухненско оборудване, готварска печка, микровълнова печка, кухненеска посуда, чаши, вилици, лъжици и др.;

- скрин, гардероб, етажерка, ниска, холна масичка;

- килим, пердета, корнизи, завивки, спално бельо за единично легло, хавлии;


Даренията ще приемаме в Централното управление на Сдружение "Самаряни", на адрес: бул. "Патриарх Евтимий" №57 (южен вход от ул. "Братя Жекови"). Можете да се свържете с нас и на тел.: 042/621083.


Вярваме, че за пореден път ще направим възможно един млад човек да поеме бъдещето си в свои ръце!



329 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page