top of page

На цирк...

Актуализирано: 31.10.2022 г.


Какво е детство без спомените от посещения на цирк с клоун, опасни каскади, спиращи дъха фокуси, красиви дресури, елегантни акробатични изпълнения, жонглиране, и др.? Ето защо, още щом цирк "Арена" се разположи в Стара Загора, решихме, че задължително ще посетим с децата и жените от Кризисен център "Самарянска къща" едно представление, за да преживеем тези моменти и подарим на децата възможност за вълщебни спомени. Чухме за големия зрителски интерес, който предизвиква цирковото представление и решихме да се свържем по телефона предварително, за да си осигурим билети. Разбирайки от нашия разговор, че гости на цирк "Арена" ще бъдат деца от Кризисния център, собствениците веднага ни предложиха безплатно билети за всяко дете, независимо от неговата възраст... И така 5 деца, 4 жени и един служител на "Самаряни" се запътихме към цирковата шатра с нетърпение и очакване. Най-нетърпеливи да започне представлението бяха 3 момиченца на възраст 5-8 г., за които минутитие доначалото изглеждаха като часове. Когато светлините угаснаха,а  прожекторите озарима манежа на цирка, започна магията... Виждахме лицата им, реакциите им, смеха, сълзите, очакването на всеки следващ номер и изпълнител..., нашите сърца преливат от благодарност към всеки дарител на каузата #ДествотоНеБиваДаБоли, която ни позволява да случваме такива незабравими мигове за детските сърца и да виждаме удовлетворението в очите на техните майки.

Какво е детство без спомените от посещения на цирк с клоун, опасни каскади, спиращи дъха фокуси, красиви дресури, елегантни акробатични изпълнения, жонглиране, и др.?

Ето защо, още щом цирк "Арена" се разположи в Стара Загора, решихме, че задължително ще посетим с децата и жените от Кризисен център "Самарянска къща" едно представление, за да преживеем тези моменти и подарим на децата възможност за вълшебни спомени.

Чухме за големия зрителски интерес, който предизвиква цирковото представление и решихме да се свържем по телефона предварително, за да си осигурим билети. Разбирайки от нашия разговор, че гости на цирк "Арена" ще бъдат деца от Кризисния център, собствениците веднага ни предложиха безплатно билети за всяко дете, независимо от неговата възраст... И така 5 деца, 4 жени и един служител на "Самаряни" се запътихме към цирковата шатра с нетърпение и очакване. Най-нетърпеливи да започне представлението бяха 3 момиченца на възраст 5-8 г., за които минутите до началото, изглеждаха часове... Когато светлините угаснаха, а прожекторите озариха цирковия манеж, започна магията... Виждайки емоциите по лицата на децата, реакциите им, смеха, сълзите, очакването за всеки следващ номер и изпълнител..., нашите сърца преливаха от благодарност към всеки дарител на каузата #ДествотоНеБиваДаБоли, която ни позволява да случваме такива незабравими мигове за детските сърца и да виждаме удовлетворението в очите на техните майки.


15 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page