top of page

Невяна Митева разпозна сред каузите на "Самаряни" една от своите


Среща в Сдружение "Самаряни" по темата "домашно насилие", инициирана от кандидата за вицепрезидент - пол. Невяна Митева, събра работещи по темата в терапевтичната зала на организацията.  Последната спирка от предизборната обиколка на пол. Митева, която е и председател на Сдружението на жените военнослужещи, беше в Стара Загора. Тя подчерта, че е инициирала настоящата среща, за да се запознае с хората, които работят на първа линия с пострадалите от насилие и които им показват пътя на надеждата за справяне и изход като слънчева пътека. Специалисти от Кризисен център "Самарянска къща", представители на "Жени ГЕРБ" и "Зонта клуб-Стара Загора" споделиха опит от директната работа и се обединиха около идеята, че прилагането на превенция на насилие ще мнимизира последствията в дългосрочен план.  Пол. Митева обеща, че ще работи за това, трудът на специалистите от социалния сектор да бъде достойно възнаграден. За "Самаряни", тя написа: " С уважение и желание посетих Сдружение "Самаряни" и Кризисен цнетър "Самарянска къща". Изказвам истинска благодарност за труда, християнското отношение на специалстите в посрещането на нуждите на хората - жени, мъце, деца, изпаднали в нужда и пострадали от насилие в различните му форми. Не губете надеждата от сърцата си! И пазете любовта в душите на пострадалите! С почит: Невяна Митева, 10.11.2021 г.

Среща в Сдружение "Самаряни" относно домашното насилие, инициирана от пол. Невяна Митева - кандидат за вицепрезидент, събра работещи по темата в терапевтичната зала на организацията.

Последната спирка от предизборната обиколка на пол. Митева, която е и председател на Сдружението на жените военнослужещи, беше в Стара Загора. Тя сподели, че е инициирала настоящата среща, за да се запознае с хората, които работят на първа линия с пострадалите от насилие, показвайки им пътя на надеждата за справяне в житейската им ситуация, като една слънчева пътека за тях. Специалисти от Кризисен център "Самарянска къща", представители на "Жени ГЕРБ" и "Зонта клуб-Стара Загора" споделиха опит от директната си работа и се обединиха около идеята, че по-широкото прилагане на превенция на насилието ще съдейства за мнимизиране на последствията в дългосрочен план.

Пол. Митева обеща, че ще работи за това, трудът на специалистите от социалния сектор да бъде достойно възнаграден.

За "Самаряни", тя написа: "С уважение и желание посетих Сдружение "Самаряни" и Кризисен цнетър "Самарянска къща". Изказвам истинска благодарност за труда, християнското отношение на специалстите в посрещането на нуждите на хората - жени, мъже, деца, изпаднали в нужда и пострадали от насилие в различните му форми. Не губете надеждата от сърцата си! И пазете любовта в душите на пострадалите! С почит: Невяна Митева, 10.11.2021 г."







37 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page