top of page

Седмица на бащата


За поредна година Сдружение "Самаряни", съвмество с децата и учителите от група "Патиланци" - Детска градина №3 "Ян Бибиян", и с подкрепата на Зоопарк Стара Загора, участва в отбелязването на Седмицата на бащата, която е от 06 до 12.11.2023 г.,   Седмицата на бащата преминава под надслов „10 години. 10 причини. 10 начина Да бъдеш баща“.  Бащите на децата от I "б" група "Патиланци" получиха предизивикателството да отговорят на  10 въпроса: Бащинството за теб е: Опиши с три думи Най-големият ти успех като баща и най-големият провал? Ако можеше да се върнеш назад във времето по отношение на детето, какво би променил? Любимата ти игра с детето/децата? Как се промени светът ти, след като стана баща? Най-голямата пакост, която ти си правил като дете? Бъди честен ! Кой стереотип за бащите ти е най-досаден? Имаш ли ритуал с детето? Ако да, какъв е той? Какво би казал на всички онези мъже, които тепърва ще стават татковци? На какво те научи детето? Пъвите, най-смели 10 бащи, които отговорят писмено или изпратят клипче със своите отговори, ще получат специален подаръчен Ваучер, който ще им осигури безплатно посещение, заедно с тяхното дете, в Зоопарк Стара Загора.  * * *  „Да бъдеш Баща” е част от световната кампания за бащина грижа MenCare, която се провежда в повече от 40 държави на 5 континента. Целта на MenCare е да подкрепя мъжете в ролята им на грижовни, справедливи, отговорни и неагресивни родители и настойници, за да подпомогне успешното развитие на децата и отношенията в семейството.

За поредна година Сдружение "Самаряни", съвмество с децата и учителите от група "Патиланци" - Детска градина №3 "Ян Бибиян", и с подкрепата на Зоопарк Стара Загора, участват в отбелязването на Седмицата на бащата, която се отбелязва от 06 до 12.11.2023 г.,


Седмицата на бащата преминава под надслов „10 години. 10 причини. 10 начина Да бъдеш баща“.


Бащите на децата от I "б" група "Патиланци" получиха предизивикателство да отговорят на 10 въпроса:

  1. Бащинството за теб е: Опиши с три думи

  2. Най-големият ти успех като баща и най-големият провал?

  3. Ако можеше да се върнеш назад във времето по отношение на детето, какво би променил?

  4. Любимата ти игра с детето/децата?

  5. Как се промени светът ти, след като стана баща?

  6. Най-голямата пакост, която ти си правил като дете? Бъди честен !

  7. Кой стереотип за бащите ти е най-досаден?

  8. Имаш ли ритуал с детето? Ако да, какъв е той?

  9. Какво би казал на всички онези мъже, които тепърва ще стават татковци?

  10. На какво те научи детето?

Пъвите, най-смели 10 бащи, които отговорят писмено или изпратят клипче със своите отговори, ще получат специален подаръчен Ваучер, който ще им осигури безплатно посещение, заедно с тяхното дете, в Зоопарк Стара Загора.


* * *

„Да бъдеш Баща” е част от световната кампания за бащина грижа MenCare, която се провежда в повече от 40 държави на 5 континента. Целта на MenCare е да подкрепя мъжете в ролята им на грижовни, справедливи, отговорни и неагресивни родители и настойници, за да подпомогне успешното развитие на децата и отношенията в семейството.


29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page