top of page

Трудова борса в Стара Загора


На 17 октомври, Дирекция "Бюро по труда" гр. Стара Загора, организира изнесена трудова борса за лица, търсещите работа.


В събитието, от Сдружение "Самаряни", се включиха Цветана Латева, старши социален работник "Наблюдавано жилище" - Стара Загора и Десислава Иванова, главен счетоводител.


В рамките на борсата присъстваха представители на десет фирми от реалния сектор от малкия и среден бизнес от града и региона, както и от международни компании, които предлагаха актуални свободни, работни позиции. Участие взеха и представители от Тракийския университет, Българо-германския център за професионално обучение, Търговско-промишлената палата и Военното окръжие.


Имаше възможност всеки от присъстващите хора от различните възрастови групи да направи директен контакт с работодателите, както и да се запознаят с техните предложения за свободни работни позиции и да получи предложение за започване на работа. Сред търсещите работа бяха млади хора, но и хора на над 50 годишна възраст и трайно безработни.


Бяха изнесени данни, че Стара Загора, по равнище на безработица се нарежда на седмо място след София, Варна, Бургас, Добрич, Перник и Габрово.



8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page