top of page

Шест лаптопа... поДАРени!


Щедрост, добросърдечност и човеколюбие... получихме от "Ей И Ес Марица Изток 1 Сървисиз" ЕООД (AES Bulgaria)!   Дарение от шест лаптопа беше връчено на "Самаряни" с пожелание да бъдат ползвани в подкрепа на дейностите на Сдружението.   Верни на мисията си, AES инвестират в местните общности по начин, който има най-голям смисъл за тях. Тази подкрепа ще помогне на самарянския ни екип да бъдем още по-ефективни в работата ни с младите хора, на които им предстои да станат самостоятелни от "Наблюдавано жилище" - Стара Загора, както и с жените и децата, намерили сигурност и подслон в Кризисен център "Самарянска къща".  Ние, от "Самаряни" изразяваме нашата искрена благодрност за щедрият жест на дарителството и доверие!

Щедрост, добросърдечност и човеколюбие... получихме от "Ей И Ес Марица Изток 1 Сървисиз" ЕООД (AES Bulgaria)!


Дарение от шест лаптопа беше връчено на "Самаряни" с пожелание да бъдат ползвани в подкрепа на дейностите на Сдружението.


Верни на мисията си, AES инвестират в местните общности по начин, който има най-голям смисъл за тях. Тази подкрепа ще помогне на самарянския ни екип да бъдем още по-ефективни в работата ни с младите хора, на които им предстои да станат самостоятелни от "Наблюдавано жилище" - Стара Загора, както и с жените и децата, намерили сигурност и подслон в Кризисен център "Самарянска къща".


Ние, от "Самаряни" изразяваме нашата искрена благодрност за щедрия жест на дарителство и доверие!





44 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page